Ümit Özdağ hakkında soruşturma başlatıldı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında soruşturma başlatıldı. Özdağ, Suriye Aile Hukuku isimli kitabın Adalet Bakanlığı tarafından aile mahkemelerine gönderildiğini iddia etmişti. Adalet Bakanlığı bu iddiayı yalanladı.

Abone ol

'Suriye Aile Hukuku' kitabının aile mahkemelerine gönderildiği iddiası yalanlandı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Suriye Aile Hukuku isimli kitabın Adalet Bakanlığı tarafından aile mahkemelerine gönderildiğini iddia etti. Adalet Bakanlığı, bu iddianın tamamen asılsız olduğunu bildirdi.

Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, herhangi bir kurum veya kuruluşa böyle bir kitabın gönderilmediği vurgulandı.

Özdağ'ın Hakimlerin, Suriyelilerle ilgili davalarda Suriye hukukuna göre değerlendirmede bulunacakları ve Suriyelilerin dava açarken yargılama giderlerini devletin karşıladığına yönelik söylemlerinin de gerçek olmadığı belirtildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Tunç Soyer, CHP Genel Başkanlığı için adaylığını açıkladı Siyaset Filistin Devlet Başkanı Abbas TBMM'de konuştu Siyaset "Devrimci Venezuela'yı selamlıyoruz" Siyaset 2 milletvekili ve 13 belediye başkanı AK Parti'ye katıldı Siyaset