Türkiye'ye şehit ateşi düştü! Siyasi partiler etkinliklerini iptal etti

Irak'ın kuzeyinden gelen şehit haberi sonrası siyaset cephesinden de peş peşe iptal kararları geldi. AK Parti aday tanıtım toplantısını erteledi. CHP, Can Atalay için yapılacak mitingin iptal edildiği duyuruldu. İyi Parti'de Antalya'daki istişare toplantısının ileri tarihte yapılmasına karar verdi.

Abone ol

AK Parti, 14 Ocak'ta Ankara'da yapacağı aday tanıtım toplantısını Irak'ın kuzeyinden gelen şehit haberleri sonrası erteledi. Ömer Çelik "Bu hafta sonu yapacağımız aday tanıtım toplantımız şehitlerimiz sebebiyle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'’ın kararıyla ertelenmiştir." dedi.

CHP ise olağanüstü Merkez Yürütme Kurulu toplantısı yapma kararı aldı. Toplantı devam ederken sosyal medyadan paylaşım yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 14 Ocak'ta milletvekili seçilen hükümlü Can Atalay için Ankara Tandoğan'da yapılacak mitingin iptal edildiğini duyurdu.

İyi Parti de Antalya'daki istişare toplantısının iptal edildiği açıkladı. Sosyal medyadan yapılan açıklamada, "Bu hafta sonu Antalya'da gerçekleştireceğimiz yerel seçim istişare kampı ve aday tanıtım toplantılarımız şehitlerimiz sebebiyle Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in kararı doğrultusunda iptal edilmiştir." denildi.

Yemen'i bu sözlerle hedef aldı Siyaset Bahçeli'den şehit askerler için taziye mesajı! Siyaset MHP 55 Adayını Açıkladı! İşte O İsimler... Siyaset Erdal Beşikçioğlu Adaylığını İlan Etti! Peki Etimesgut Belediyesi Hangi Partide? Siyaset