Serdar Üsküplü: ''Türk milleti seçeneksiz değildir''

Vatan Partisi Olağan Genel Kurultay'ını 26 Kasım'da toplayacak. Öncesinde il ve ilçe örgütlerinde hazırlık toplantıları son hızla devam ediyor. Vatan Partisi Antalya İl Başkanlığı, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan'ın da katıldığı toplantıda hedeflerini belirledi.

Vatan Partisi’nin büyük kurultayı yaklaşıyor. Yurdun dört bir yanında İl Başkanlıklarını Genel Kurultay heyecanı sardı. Öncesinde çalışmalar hızlandırıldı.

26 Kasım’da toplanacak Kurultay öncesinde Vatan Partisi Antalya İl Başkanlığı, Kurultaya Hazırlık Toplantısı düzenledi. İl binasında yapılan toplantıya ilgi yoğundu. İl Başkanı Serdar Üsküplü, Vatan Partisi’nin tarihi işlevini aktardı.

Toplantıya Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan da katıldı. Korkmazcan, yasa oylaması yapılırken Meclis’te bulunmaktansa ABD ye gitmeyi seçen Kılıçdaroğlu’nun, ‘sayısal çoğunlukla yasayı geçireceklerdi’ bahanesine sert tepki gösterdi:

- Bu TBMM’ye yönelik en ağır kültürel saldırıdır. Meclis’i değersiz, geçersiz, faydasız bir kurul, kurum olarak gösterme gayretidir. Aslında bu kendi kafalarındaki Meclis algısının itirafıdır.

 Vatan Partisi TBMM Grubu Bürosu Başkanı da olan Korkmazcan, Meclis'in gerçek bir millet iradesini temsil eden devletin üst organı olduğunu belirtti. Kılıçdaroğlu’nun bunu kavrayamadığını söyledi.

Korkmazcan, Vatan Partisi iktidarının hedeflerini aktardı.

Korkmazcan, Haziran 2023’te yapılacak seçimlerin yalnız Türkiye’nin değil, dünyanın kaderini de belirleyeceğine işaret etti.

Toplantı sonunda Vatan Partisi'nin yeni üyelerine rozet takıldı.

Köylülerin sesini Vatan Partisi duydu: Aslanoğlu Köylüleri topraklarına dönmek istiyor Siyaset Bahçeli'den TTB'nin kimyasal silah yalanına tepki Siyaset Erdoğan'dan TTB'ye kimyasal silah tepkisi Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset