PKK'nın yeni partisi belli oldu

PKK'nın yeni partisi Yeşil Sol Parti oldu. HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, partilerinin kapatılma ihtimali olduğunu ve risk almayacaklarını belirterek, " Yeşil Sol Parti’yle seçime gireceğiz.” açıklamasını yaptı.

PKK'nın siyasi ayağı HDP'den yeni parti açıklaması geldi

HDP Eş Başkanı Mithat Sancar CHP'ye yakınlığı ile bilinen Halk TV'de yaptığı açıklamada HDP'nin kapatma durumuna karşı seçimlere Yeşil Sol çatısı altında gireceklerini duyurdu.

Sancar açıklamasında "Biz Yeşil Sol Parti ile seçime gireceğiz. Bu kararımız net." ifadelerini kullandı:

- Seçim süreci çok mühim. Bu iktidar değiştiğinde demokratik dönüşüm yakalanabilmesi için biz ittifaklarımızla en büyük güvence olduğumuza inanıyoruz. Böyle bir güçten yoksun bırakma hakkımız, şansımız yok. Yeşil Sol Parti'yle seçime gireceğiz.
Türk Milleti Perinçek'e imzaya koştu Siyaset Gazi ve şehit ailelerinden HDP ile görüşme tepkisi Siyaset Millet İttifakı protokolü YSK'ya sunuldu Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset