Perinçek'ten seçim açıklaması: ''Bu seçimde yüzde 7'yi aşacağız''

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, katıldığı televizyon programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Vatan Partisi'ne büyük bir ilgi olduğuna vurgu yapan Perinçek, partisinin oy oranının yüzde 7'yi açacağını kaydetti. Perinçek iç ve dış gündemle ilgili de önemli açıklamalar yaptı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, TV 100 yayınında gazetecilerin gündem ilişkin sorularını yanıtladı. Vatan Partisi'nin büyük bir atılım içinde olduğunu da kaydeden Perinçek, partisinin oy oranının yüzde 7'yi aşacağını ifade etti.

Seçimle devrimin iç içe olduğunu söyleyen Perinçek, Atatürk'ün programının yükseldiğine dikkat çekti. Türkiye'nin Amerika'ya karşı savaştığını kaydetti.

Türkiye'nin Atlantik siteminden koptuğunu Asya ülkeleriyle iş birliğine yöneldiğini ifade eden Perinçek, bunun tarihi bir olay olduğunu vurguladı.

Vatan Partisi heyetinin Aralık ayında Suriye'ye gideceğini de duyurdu Perinçek. Ziyaretten olumlu sonuç çıkacağına işaret etti.

Perinçek, CHP yönetiminin Türkiye'ye FETÖ'yü yönetime getirme vaadi sunduğunu söyledi.

PKK'nın Meclis'teki temsilcisi HDP'nin bir Amerika sorunu da olduğunu söyleyen Vatan Partisi Lideri, HDP'nin kapatılacağını ifade etti.

Türkiye'nin başarısı Togg'un açılış törenindeki birliktelik fotoğrafı da soruldu Perinçek'e.

Perinçek, 6 Kasım Pazar günü İzmir'de LGBT'ye karşı yapılacak Büyük Aile Buluşması'na çağrı yaptı.

Tunceli cemevinden Atatürk ve Diyap Ağa adımı Siyaset AK Partinin HDP ziyaretine parti içinden tepki yükseldi Siyaset Kılıçdaroğlu'dan Londra'da fon açıklaması Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset