Perinçek: "Vatan Partisi'nin Meclis'e girmesi Türkiye'nin kurtuluşudur"

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, Türkiye'ye tehdidin ABD ve NATO'dan geldiğine bir kez daha dikkat çekti. Seçim sürecini de değerlendiren Perinçek, Vatan Partisi'ne büyük bir yöneliş olduğunu kaydetti.

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, Çıkış Yolu programında gündemle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Perinçek, Türkiye'ye tehdidin ABD ve NATO'dan geldiğini hatırlattı.

NATO'nun genişlemesini savunmanın hükümeti de eleştirdi Perinçek.

Cumhurbaşkanı adayı Perinçek, AK Parti'nin bir çıkmazda olduğunu kaydetti. ABD'den gelen tehditlerin yok sayıldığına dikkat çekti.

İYİ Parti'nin İran'ı bölme açıklamalarına tepki gösteren Perinçek, "Güney Azerbaycan" söyleminin İran'ı parçalamak anlamına geldiğini ifade etti.

"Güney Azerbaycan" söyleminin ABD projesi olduğunu da kaydeden Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Gladyo görevini İYİ Parti'nin üstlendiğini belirtti.

Seçim süreciyle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı adayı Perinçek, Vatan Partisi'nin Meclis'e girmesinin Türkiye'nin kurtuluşu olacağını kaydetti.

Saros Araştırma Şirketi'nin yaptığı son anketin sonuçlarını da değerlendiren Perinçek, Vatan Partisi'ne büyük bir yöneliş olduğunu ifade etti.

Deva Partisi'nden ABD projesine övgü Siyaset Kılıçdaroğlu Anglosfer ülkelerinin büyükelçileri ile görüştü Siyaset Çözüm arayan Vatan Partisi'ne koştu Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset