Perinçek: "Vatan Partisi önümüzdeki yıllarda iktidar olacak"

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Dr. Doğu Perinçek Habertürk canlı yayınında önemli açıklamalar yaptı. Perinçek, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için gereken 100 bin imzayı toplayacaklarını vurguladı.

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Dr. Doğu Perinçek Habertürk canlı yayınında konuştu. Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imzayı toplayacaklarını vurgulayan Perinçek, üreticiyi ezen sistemin çöktüğüne işaret etti. HÜDA Par ile yapılan ittifaka da tepkiliydi Perinçek.

Perinçek, Türkiye'nin köklü sorunlarını çözecek partinin Vatan Partisi olduğunu söyledi.

Sistemin iki duvarı olduğunu ifade eden Perinçek, bir duvarda Amerika'ya alet olanların diğer duvarda da Amerika'dan korkanları olduğuna dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, Vatan Partisi'nin zamanının geldiğini kaydetti.

Perinçek, Türk milletinden yetki istedi.

Perinçek, Meclise ve millete dayanan bir hükümete ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Çocukları kaçırılan aileler CHP - HDP görüşmesini böyle kınadı Siyaset Doğu Perinçek imza verdi Siyaset Yurttaşlar seçim kurullarına akın etti Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset