Perinçek: “Vatanseverleri, kahramanları Vatan Partisi’ne üye olmaya davet ediyorum”

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin Amiral Soner Polat 11. Olağan Genel Kurultayı’nın son gününde konuştu. Perinçek, hükümet olma kararlılığını bir kez daha vurguladı.

Vatan Partisi Amiral Soner Polat 11. Olağan Genel kurultayında Genel Başkan Doğu Perinçek, kürsüye slogan ve alkışlarla çıktı. Perinçek, Türk milletinden yetki istedi:

- Devlet yönetimine ahırlardaki gübreleri süpürmeye geliyoruz. Biz zorlukları paylaşmaya geliyoruz hükümet mevziisinden. Mehmetçiğin polisin köy korucuların insanların yaşadığı zorlukları devlet yöneticileri olarak paylaşmaya geliyoruz. Bizde nimetleri paylaşmak ihaleleri paylaşmak yok.

 Hükümet olma iradesini ve kararlılığını bir kez daha ortaya koyan Perinçek, Vatan Partisi’nin önündeki görevleri açıkladı. Perinçek, Vatan Partisi iktidarında koltukları yıkıp fedai ruhu ile Türkiye’yi yöneteceklerini ilan etti:

- Tarih yapacak bir yönetimi seçecek olan bir kurultay. Partimizin tarihinde bu kadar nitelikli bir kurultay olmadı. Türkiye’yi önümüzdeki dönem yönetecek ustalar. Vatan partisi Türkiye devletini yönetim koltukları devrilecek. Artık koltuk yok. Koltukları kaldıran bir parti olarak önümüzdeki döneme giriyoruz. Türkiye’yi koltuklardan değil işte Gönül arkadaşımız gibi Ethem arkadaşımız gibi Toros dağlarından yaylalardan işçi fabrika tezgâhlarından çarşılardan bilim ocakların üniversitelerden yöneteceğiz. Sorumluluk getiriyoruz devlet yönetimine. Özel çıkarlardan vazgeçmek. Mustafa Kemallerdeki Talat paşalardaki Amiral Soner Polatların fedai ruhunu Türkiye yönetimine getiriyoruz. Kontluk değil localardan değil Türkiye’yi yönetmek. Halka hizmet ruhu ile. Bu ruh ile Türk milletinden yetki istiyoruz.

 Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, tüm siyasi partilerin tabanlarına “kahraman olun” çağrısı yaparak onları Vatan Partisine üye olmaya davet etti:

- Vatan Partisi kahramanlara önderlik edecek. Bu kararla geliyor. İyi parti bir operasyon partisi. MHP’yi böldü. Niçin? Milliyetçileri alıp HDP/PKK’nın yanına getirmek. Tam bir ABD operasyonu. Bu operasyonlara hedef olan o milliyetçileri kahraman olmaya Vatan Partisi’ne katılmaya davet ediyorum. Gelelim CHP’ye. Bir Amerikan operasyonu ile CHP’nin başına Kemal Kılıdaroğlu getirildi. Biz onları gerçeğe, hakikat işçiliğine davet ediyoruz. Gelecek Deva’nın tabanındaki Vatanseverler. Onlar da alet oldular. Ak Parti’nin içinden Amerika ihraç edenler. Onların tabanında vatansever insanlar var. Onların da kahraman olmaya ihtiyacı var. Onlara da bu çağrıyı yağıyoruz. HDP/PKK/nın aldattığı insanlar var. Onlara buradan elinizdeki ABD ve İsrail’in silahlarını yere atın. Kardaşlarınıza mermi sıkmayın. Türk devletine Türk polisine Türk askerine Türk’e Kürt’e Amerika ve Yahudiler hesabına mermi sıkmayın. Kahraman olun. Emperyalizmin uşağı olmayın. İsyan edin emperyalizmin uşaklığına. Üreten Türkiye’nin vatandaşı olun. HDP’ye şu çağrıyı yapıyoruz; kapatın o partiyi. PKK’nı hizmetkârı olan bu partiyi PKK’ya para toplayan Amerika ve İsrail’in hizmetinde olan o partiyi kapatın.

Doğu Perinçek, parti kadrolarına "özgüvenli olalım" vurgusu yaptı:

- En önce Vatan Partisi kendisine o çağrıyı yapıyor. Kahramanlığın en baş ilkesi öz güvendir. Kendine güvenenler kahraman olur. Onun için en önce Vatan Partisi’nin yönetimi önünüzdeki MKK Genel Başkan MYK Başkanlık Kurulu temel örgütleri il ilçe yöneticileri bir özgüven devrimi yapacak. Olağanüstü tavırlara girmek zorundayız. Biten bu sistemi kim değiştirecek? Vatan Partisi. Peki, Vatan Partisi önce kendini değiştirecek. Seçimler oldu bitti bunları hayal etmeyin. Kendimizi ABD’den gelecek Doğu Akdeniz odaklı iç cephede bozguncularla sahnelenecek her türlü hileye hurdaya mermiye rokete şiddete hazır etmemiz lazım.
Kayyum'a mermili tehdit Siyaset Akşener TSK'ya karşı bildiri yayınlayan isimle poz verdi Siyaset "Suriye ve Irak'ın da toprak bütünlüğünü koruyoruz" Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset