Özgür Bursalı iddialara yanıt verdi: "Esas yargıya müdahale, yürütülen bu FETÖ kampanyasıyla yapılmaktadır"

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek'in Danışmanı Emin Adanur'un tahliyesi üzerinden yöneltilen iddialara yanıt verdi: "Esas yargıya müdahale, yürütülen bu FETÖ kampanyasıyla yapılmaktadır"

Abone ol

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek'in Danışmanı Emin Adanur'un tahliyesi üzerinden yöneltilen iddialara sosyal medya hesaplarından yanıt verdi. Özgür Bursalı şu ifadelere yer verdi:

"FETÖ mahfilleri, Genel Başkanımız Sayın Doğu Perinçek’in Danışmanı Emin Adanur’un tahliyesine ilişkin olarak bir karalama kampanyası yürütmektedir.

'YARGI KURUMLARIMIZA EN KÜÇÜK BİR MÜDAHALEMİZ OLMAMIŞTIR, OLAMAZ!'

Genel Başkanımız Doğu Perinçek’in ve Vatan Partisi’nin bu veya başka bir konuda Yargı Kurumlarımıza en küçük bir müdahalesi olmamıştır ve olamaz.

Bu konuda da Yargıç, hukuku uygulayarak tahliye kararını vermiştir. Süreç devam etmektedir.

Esas yargıya müdahale, yürütülen bu FETÖ kampanyasıyla yapılmaktadır. Haberi yapanlar ve ilgili paylaşımlar hakkında hukuki süreç başlatılmıştır.

Vatan Partisi emperyalizme, bölücülüğe, PKK’ya ve FETÖ’ye karşı en etkili ve tavizsiz mücadele merkezidir. Bu kampanyanın nedeni de budur.

Saygılarımızla. 12.08.2024"

Vatan Partisi: "Türk şirketler İsrail'e enerji veremez" Siyaset Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas TBMM'de konuşacak Siyaset "İran konusunda şüphesi olanlar savaş cephesinde değil" Siyaset "Kürecik'e el konsun, İsrail kör olsun" Siyaset