Nikahı İmamoğlu kıydı, Kılıçdaroğlu şahit oldu

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bu kez de nikahta birlikte bir araya geldi. Nikahı İmamoğlu kıydı, Kılıçdaroğlu da şahitlik yaptı. Tebrik konuşması yapan Kılıçdaroğlu “Arada bir kavga edeceksiniz ama sakın ola barışmayı unutmayın”dedi.

Abone ol

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bu kez de nikahta birlikte bir araya geldi. Nikahı İmamoğlu kıydı, Kılıçdaroğlu da şahitlik yaptı. Tebrik konuşması yapan Kılıçdaroğlu “Arada bir kavga edeceksiniz ama sakın ola barışmayı unutmayın” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ikinci buluşma adresi bir nikah töreni oldu.

Eski CHP Tuzla İlçe Başkanı'nın nikahını İmamoğlu kıydı, Kılıçdaroğlu da şahit oldu. CHP içindeki İmamoğlu - Kılıçdaroğlu iş birliği iddiaları kuvvetlendi. Kılıçdaroğlu tebrik konuşmasında önemli mesajlar verdi.

İmamoğlu’nun kısa süre önce Kılıçdaroğlu’na ev ziyaretine gitmesi CHP’deki yeni sürecin ilk adımları olarak yorumlanmıştı.

Bakan Tunç: "Bakan Şimşek hakkında asılsız iddialara soruşturma başlatıldı" Siyaset CHP lideri Özgür Özel Cumhurbaşkanı adayı mı? Siyaset CHP’de İmamoğlu-Özel krizi Siyaset "Türkiye'den kaçırılan paraları geri getireceğim" Siyaset