Meral Akşener PKK'nın kimyasal yalanına sessiz kaldı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu. Ekonomiyi eleştiren seçim propagandası yapan Akşener, PKK'nın kimyasal yalanına ve bu iftiraları Türkiye'de dillendirenlere karşı sessiz kaldı.

Kimyasal silah yalanı ile Irak'ı işgal eden, Suriye'yi bölmeye çalışan Amerikan emperyalizminin bu kez aynı yalan ile Türkiye'yi hedef alıyor. Devlet bu yalan ile mücadele ederken muhalefet partisi liderleri konuyu görmezden geliyor. CHP ve İyi Parti genel başkanlarının suskunluğu devam ediyor.

Meclis Grubunda milletvekilleri seslenen İyi Parti Genel Başkanının kimyasal silah yalanına girmemesi dikkat çekti. Gündeminde ekonomi vardı Akşener'in. İktidara esti gürledi ancak Türk Tabipleri Birliği'nin kimyasal silah yalanına karşı tek söz etmedi.

Mehmetçik kimyasal silah kullanıyor iftirasıyla Türkiye'nin uluslararası müdahaleye açık hale getirilmeye çalışılmasına karşı İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de sessiz kalması siyaset tarihine not edildi.

LGBT dayatmasına karşı aileler İzmir'de buluşuyor Siyaset Mardin'de İyi Parti'den ayrılanlar Vatan Partisi'ne katıldı Siyaset Bütçe görüşmeleri başladı Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset