Malatya'da Kılıçdaroğlu’na tepki: "PKK ile iş birliği yapan burada gezemez"

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Malatya’da protesto edildi. Millet İttifakı’nın, terör örgütü uzantısı HDP ile iş birliğine tepki gösteren vatandaşlar, Kılıçdaroğlu’na "Git sen teröristlerle gez. Anlaşıp buraya gelme.” diye bağırdı.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, depremin vurduğu illerden Malatya’yı ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu’na Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Başkanı Mansur Yavaş da eşlik etti.

Depremden etkilenen mahalleleri ziyaret eden Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, Malatlayı vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Kılıçdaroğlu’na "HDP'ye bakanlık verecek misiniz?” diye soran bir vatandaş, sorusuna cevap alamadan korumaların müdahalesiyle alandan uzaklaştırılırken, vatandaşlar, Kılıçdaroğlu’na "Sen git teröristlerle gez.” diye bağırdı.

Çok sayıda isim Perinçek'e imza için görev çağrısı yaptı Siyaset Ağıralioğlu, Akşener'i yerden yere vurdu! Siyaset "Vatan Partisi önümüzdeki yıllarda iktidar olacak" Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset