Madencilerden Perinçek için imza çağrısı: "Madenci her zaman arkasındadır"

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in cumhurbaşkanı adaylığı için başlayan 100 bin imza seferberliği madencileri de harekete geçirdi. Zonguldaklı maden işçileri tüm madencileri Perinçek'in Cumhurbaşkanı adayı olması için imza vermeye davet ettiler.

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek'e imza için göreve çağırdılar:

- Doğu Bey madenci dostudur tüm madenci kardeşlerimi desteğe bekliyorum.

 Perinçek'in cumhurbaşkanı adaylığı için başlayan 100 bin imza seferberliği büyürken bir destek de madencilerden geldi:

- Maden işçisi ve madencilerin yanında olan özelleştirmelerin karşısında olan Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanlığı adaylığını ve seçilmesini istiyoruz. Bu kapsamda da 100 bin imza kampanyasına destek veriyoruz.

Zonguldaklı maden işçileri herkesi Perinçek'e imza vermeye davet etti:

- Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Doğu Bey'i her zaman destekliyoruz madenci her zaman arkasındadır.
Hürriyet köylüleri çözüm için Vatan Partisi'ne gitti Siyaset Kılıçdaroğlu'nun HDP ziyaretine "yoğunluk" ertelemesi Siyaset TGB'den Perinçek için imza seferberliği Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset