Kore İşçi Partisi'nden Vatan Partisi'ne 105. yıldönümü tebriği

Kore İşçi Partisi, Vatan Partisi'nin 105. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir tebrik mektubu iletti. Kore İşçi Partisi Merkez Komitesi'nin görevlendirmesiyle hazırlanan mektupta, Vatan Partisi Merkez Komitesi’ne en içten tebrikler sunuldu.

Abone ol

Kore İşçi Partisi, Vatan Partisi'nin 105. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir tebrik mektubu iletti. Kore İşçi Partisi Merkez Komitesi'nin görevlendirmesiyle hazırlanan mektupta,  Vatan Partisi Merkez Komitesi’ne en içten tebrikler sunuldu:

(Doğu Perinçek ve Ali Kılıç, Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti Devlet Başkanı Kim İl Sung ile beraber -1993)

"Kore İşçi Partisi Merkez Komitesi'nin görevlendirmesiyle, Türkiye Vatan Partisi'nin 105. kuruluş yıldönümü vesilesiyle Türkiye Vatan Partisi Merkez Komitesi'ne en içten tebriklerimi gönderiyorum.

WPK (Kore İşçi Partisi), Partinizin emperyalistlere karşı duruşunu takdir etmekte ve iki parti arasında anti-emperyalist mücadelede etkin bir işbirliği ve dayanışma temenni etmektedir.

Bu vesileyle Partinizin çalışmalarında üstün başarılar dilerim,

Saygılarımla,

Choe Yun Chon

Maslahatgüzar"

VATAN PARTİSİ'NDEN TEŞEKKÜR

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Kore İşçi Partisi'nin tebrik mesajına teşekkür etti. Sosyal medya platformu X üzerinden paylaşım yapan Bursalı, "Sayın Başkan Kim Jong Un'a ve Kore İşçi Partisi'ne teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Bursalı'nın paylaşımı şöyle:

"Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti ve Kore İşçi Partisi, Vatan Partisi'ne, 105. kuruluş yıldönümü dolayısıyla tebriklerini iletmiştir. Sayın Başkan Kim Jong Un'a ve Kore İşçi Partisi'ne teşekkürlerimizi sunuyoruz. ABD emperyalizmine karşı Asya'nın iki ucunda, ön cephede mücadele eden Partiler ve ülkeler olarak, geleceğe dostlukla ve güvenle bakıyoruz. En kısa zamanda Ankara'da KDHC Büyükelçiliğinin de açılmasını sağlayarak Asya'dan yükselen yeni uygarlık sürecinde ülkelerimiz arasındaki ilişkilerimizi geliştireceğiz. Genel Başkanımız Doğu Perinçek'in, KDHC'nin Kurucu Lideri Kim İl Sung'la Pyongyang'da yaptığı görüşmelerden bugüne, Vatan Partisi ve Kore İşçi Partisi arasındaki güçlü dostluk geleceğe ilerlemektedir."

Yeniden Refah'tan sağda üçüncü ittifak çağrısı Siyaset AK Parti'de üç ilde görev değişikliği: Yeni il başkanları atandı Siyaset İYİ Parti'den istifa eden Belediye Başkanı CHP'ye geçti Siyaset CHP Genel Başkanı Özgür Özel ABD yolcusu Siyaset