Kılıçdaroğlu: “Çağrıyı sosyal medyadan öğrendim”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2 yıl 7 ay 15 gün hapis ve siyaset yasağı cezası aldıktan sonra sevincini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile paylaşmıştı daha sonra da ikili Saraçhane meydanında da birlikte poz vermişti. İşte o anlara dair CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu.

Kılıçdaroğlu; İyi Parti Genel Başkanı Akşener'in Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın adaylığına dair "İki arkadaşımızdan biri aday gösterilse hayır demeyeceğiz" sözlerine, "Bir parti başka bir partinin içişlerine karışmamalı. Her partinin kendi kuralları vardır" yanıtını verdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu belediye başkanlarının Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda gelen soruyu "Belediye Başkanlarımız görevlerinin başında" diyerek yanıtladı.

Öte yandan Kılıçdaroğlu İmamoğlu’nun saraçhane çağrısından da haberdar olmadığını belirtti. “Çağrıyı sosyal medyadan öğrendim” dedi.

Kılıçdaroğlu 6’lı masanın adaylık krizine dair de,” 6 lider 'adayımız sizsiniz' derlerse elbette aday olurum" diyerek yanıt verdi.

TBMM'de gözler 3 önemli teklifte Siyaset Vatan Partisi'nden üreten kadınlara destek Siyaset Ankara'da özel halk otobüsleri kontak kapattı Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset