Kılıçdaroğlu'ndan adaylık açıklaması: "Bir de beni deneyin"

Millet İttifakı'nda adaylık krizi büyüyor, liderler açıklamalarıyla tartışmaları da beraberinde getiriyor...Bu kez CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, adaylıkla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Kılıçdaroğlu, ittifakın adayı belli olmamasına rağmen, katıldığı canlı yayında oy istedi.

Millet İttifakı'nda adaylık krizi büyüyor, liderler açıklamalarıyla tartışmaları da beraberinde getiriyor...Bu kez CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, adaylıkla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Kılıçdaroğlu, ittifakın adayı belli olmamasına rağmen, katıldığı canlı yayında oy istedi...

Daha önce adaylık çıkışı yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şimdi de vatandaşlardan oy istedi.

Adaylık tartışmaları ile çalkalanan Millet İttifakı'nda kriz büyüyor. Toplantıların yapıldığı ancak adaylık konusunda çıkmaza giren ittifakın ortağı CHP'den yeni bir açıklama geldi.

Sivas'ta yerel bir televizyon kanalına konuk olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendini aday gibi göstererek, oy istedi.

- Bir bakalım, bir de şu Kılıçdaroğlu'nu deneyelim, o nasıl bir adam görelim bir' denmesi lazım.

Diğer yandan Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada HDP'li Ahmet Türk'ten geldi.

İsmail Saymaz'a konuşan Türk', "Kılıçdaroğlu aday olursa ona oy vermeyi düşünüyoruz" dedi.

"ABD’nin Türkiye’de iktidar belirleme şansı yok" Siyaset Vatan Partisi büyük kurultaya gidiyor Siyaset Bakan Soylu Diyarbakır anneleri ile bir araya geldi Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset