İstanbul'dan sonra şimdi de Ankara: Belediye çalışanı sigara operasyonunda yakalandı

Adana'da polisin yaptığı operasyonda bir otomobilde 216 bin doldurulmuş kaçak sigara ele geçirildi. Gözaltına alınan sürücünün CHP’li Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışanı olduğu ortaya çıktı.

Kaçak sigara operasyonunda CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışanı gözaltına alındı.

Adana Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente yüklü miktarda gümrük kaçağı sigara getirileceği ihbarı üzerine harekete geçti. Kentin girişinde önlem alan ekipler, şüpheli görülen araçları durdurdu.

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'nda durdurulan bir araçta yapılan aramada, 216 bin gümrük kaçağı doldurulmuş sigara ele geçirildi.

Kaçak sigara operasyonunda yakalanan F.B. Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışanı çıktı.

Adana'da 2 hafta önce de yapılan operasyonda cenaze nakil aracında uyuşturucu sevkiyatı yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde görevli 2 kişi yakalanmış ve tutuklanmıştı.

Erdoğan açıkladı: Muhafazakar devrimci ne demek? Siyaset Bahçeli'den kimyasal yalanına tepki Siyaset Kılıçdaroğlu'ndan adaylık açıklaması: "Bir de beni deneyin" Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset