İmamoğlu'nun ihmalkarlığı Sayıştay raporunda : Çalışmayan araçlar

İstanbul'da kar felaketi yaşanırken, İngiliz büyükelçi ile balıkçıda yemekli görüşme yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun karla mücadeledeki ihmalkarlığı ortaya çıktı.

İstanbul'un geçtiğimiz kış 27 saat kar esareti altında kalmasına ilişkin yeni bir skandal ortaya çıktı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İngiliz Büyükelçi ile gizli görüşmedeyken İstanbullular yolda mahsur kalmıştı. İBB’nin karla mücadeledeki eksikliğinin nedeni Sayıştay raporuna da yansıdı.

İBB yönetiminin karla mücadele için 309 milyon TL'ye kiraladığı araçlardan 60 tanesinin kullanıma uygun olmadığı, İBB'nin ihaleyi iptal etmeyip, firmaya da ceza kesmediği Sayıştay raporuyla ortaya kondu.

27 Saatlik felakette toplu ulaşım sisteminin de tamamen çökmesiyle metro, metrobüs ve İETT otobüsleri yetersiz kalmış, evlerine yürüyerek giden binlerce vatandaş çile çekmişti.

İstanbullu karla mücadele ederken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Sarıyer'de bir balıkçıda İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Dominic Chilcott'la balık yerken görüntülenmişti. İmamoğlu ve Chilcott'un eşleriyle birlikte katıldıkları 4 kişilik balık sefasında 48 bin TL fatura çıkmış, parası ise İBB Özel Kalem Müdürlüğü tarafından ödenmişti.

Vatan Partisi'nden Kuşadası Belediyesine istifa çağrısı Siyaset Perinçek'ten Erdoğan'a sert eleştiri Siyaset İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu'ndan fren Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset