İmamoğlu: ''Erdoğan'ın karşısında oyuna girme ihtimali yüksek bir oyuncuyum”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu cumhurbaşkanı adaylığı söylemlerini sürdürüyor. Bir gazetecinin adaylık sorularını yanıtlayan İmamaoğlu ''Ben tek başıma kendimi rakip olarak görmüyorum elbette. Ama oyuna girme ihtimali olan bir oyuncuyum.” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ABD desteğiyle adaylık çalışmalarını sürdürüyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İmamoğlu'nun adaylığına güçlü destek verirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise İmamoğlu'nun adaylığını veto ediyor, kendisi aday olmak istiyor.

OYUNA GİRME İHTİMALİ OLAN BİR OYUNCUYUM

İmamoğlu Gazeteci Fatih Altaylı'ya adaylık ihtimali ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu, adaylığa hazır olduğunu belirtti:

- Ben tek başıma kendimi rakip olarak görmüyorum elbette. Ama Erdoğan'ın karşısındaki rakip takımın bir oyuncusuyum. Teknik direktör beni oyunu sokar. Tabii ki, kendimi aday görmek gibi bir hadsizlik içinde değilim. Ama takımın sahaya çıkarabileceği bir oyuncusuyum. Bu net.

İmamoğlu’nun bir diğer açıklaması da CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun “Saraçhane mitingini sosyal medyadan öğrendim “ söylemiydi. İmamoğlu, "Kendisini o an arayıp böyle bir miting düzenleyeceğimizi söylemedik ama mahkeme kararının açıklanacağı gün Saraçhane'de toplanacağımız çok önceden belliydi" dedi.

KAFTANCIOĞLU İLE FİKİR AYRILIKLARIMIZ VAR

İmamoğlu, Canan Kaftancıoğlu ile aralarında sorun olduğunu kabul etti:

- Canan Kaftancıoğlu ile bazı konularda farklı düşünüyoruz ve bunu da birbirimize söylüyoruz. Bu medeni bir tavırdır. Canan Hanım da çok net bir insandır. Fikir ayrılıklarımız olduğu bir gerçektir ama bunun detayı parti içi konudur.
Kılıdaroğlu ile İmamoğlu zoraki buluştu Siyaset ''Kemal Bey de İstanbul'da aday olmuştu ama kazanamamıştı'' Siyaset İmamoğlu Türkiye’yi Yunanistan'a şikayet etti Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset