İBB'ye Vatan Partisi'nden LGBT reklamı tepkisi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi LGBT açılımlarına devam ediyor. İBB’ye bağlı metrolarda LGBT reklamları yayınlanmaya başladı. Uluslararası Af Örgütü imzalı reklamlar, İBB’nin Modyo TV ekranlarında yaklaşık 15 dakikada bir yolculara izletiliyor. Söz konusu reklamlara Vatan Partisi'nden tepki geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı metrolarda LGBT reklamları yayınlanıyor. Uluslararası Af Örgütü imzalı reklamlar, İBB’nin Modyo TV ekranlarında yaklaşık 15 dakikada bir yolculara izletiliyor.

Her gün 2,5 milyon yolcunun kullandığı metrolardaki Uluslararası Af Örgütü imzalı reklamlarda, LGBT protestoları için imza istenildi. Tanıtım videolarına Vatan Partisi'nden tepki geldi.

“Değişim İçin Protesto Hakkını Koru” başlığıyla yayınlanan reklamlarda Kadıköy İskele Meydanında eylem yapan LGBT bayrakları eylemciler görülüyor.

Türkiye’deki LGBT eylemlerinde “Ocağı söndür, kocanı öldür”, “Bu kenti ateşe veririz”, “Kürdüz, transız, yoksuluz, toplaşarak kazanacağız" pankartlarının taşındığı, aile, devlet, Mehmetçik düşmanı sloganlarının atıldığı biliniyor.

 BU TAVIR TÜRKİYE’Yİ DIŞARIDAN MÜDAHALEYE AÇIK KILAR

Vatan Partisi İstanbul İl Başkanvekili Okan Özkan, İBB’yi bu tavrından ötürü protesto ettiğini söyledi:

- ABD'nin Türkiye'de kaos çıkarma planları içerisinde Uluslararası Af Örgütü gibi örgütler araç olarak kullanılıyor. ‘Protesto Hakkını Koru’ başlığı altında etnik ve mezhepsel bölücülük ile LGBT dayatması meşru kılınıyor. Masumlaştırılan faaliyetlerin hepsi Türkiye'yi dışarıdan müdahaleye açık kılar vaziyettedir. İBB'nin panoları da Uluslararası Af Örgütü'nün ülkemiz üzerindeki sinsi planlarına çanak tutmaktadır. İBB'nin bu tavrını hakkımızı kullanarak protesto ediyoruz!
Firari FETÖ’cünün kanalında buluştular Siyaset Ali Babacan PKK sözcülüğüne soyundu Siyaset HDP’li meclis üyesi PKK'ya arka çıktı Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset