HÜDA-PAR Türk bayrağından rahatsız: "Türk Bayrağı ismi bana problemli geliyor"

HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, katıldığı televizyon programında Türk bayrağını hedef aldı.. Yapıcıoğlu, "Türk Bayrağı ismi bana problemli geliyor." ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı’na desteğini açıklayan HÜDA-PAR Genel Başkanı Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun, Akit TV’de katıldığı programda Türk bayrağına ilişkin yorumu dikkat çekti.

Yapıcıoğlu, “Türk Bayrağı ismi bana problemli geliyor” ifadelerini kullandı:

-Birileri ısrarla Türk bayrağı, Türk vatandaşlık kanunu, Türk ceza kanunu, Türk ticaret... Türkiye'deki bütün insanların bayrağıyken niçin buna Türk bayrağı diyorsunuz. Aşılması gereken bu değil mi Benim bayrakla kavgam yok, herhangi bir problemim yok. Ama, bayrağın ismi bana problemli geliyor. Kürt'e bu bayrak senin değil diyor.

HÜDA-PAR daha önce de parti programında yer alan Türklük karşıtı ifadeler ile karma eğitim karşıtlığı, Türkiye'nin tazminat ödemesi ve federasyon ile ilgili talepleri nedeniyle büyük tepki toplamıştı.

CIA teorisyeni İzmir'den Altılı Masaya akıl verdi Siyaset "Bor Karbür tesisi sayılı işletmelerden olacak" Siyaset Perinçek için imza kampanyası büyüyor Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset