HDP'li Taşdemir TBMM'den PKK'nın kanalında bütçeyi hedef aldı

Mecliste terör propagandası yapan HDP bu kez de teröre ayrılan bütçeyi hedef aldı. HDP Ağrı Milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir Meclisten PKK'nın propaganda kanalına bağlandı. HDP'li vekil Teröre ayrılan bütçenin savaşta Kürtlere karşı kullanıldığını iddia etti.

Anayasa Mahkemesi'nin ek süre vererek kapatmayı ertelediği PKK'nın meclisteki temsilcisi HDP terör propagandasına bir yenisini daha ekledi. Bu kez Meclisten PKK kanalına bağlantı yapıldı.

HDP Ağrı Milletvekili Dilan Dirayet Taşdemir, Meclisteki odasından PKK'ya yakınlığıyla bilinen Medya Haber yayınına katılarak teröre ayrılan bütçeyi hedef aldı.

HDP'li vekil, ayrılan bütçenin Kürlere karşı kullanıldığını iddia etti.

Öte yandan 'Medya Haber' isimli kanala CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in de konuk olduğu ortaya çıkmıştı.

İzmir Belediyesi eski şefi PKK kuryesi çıktı Siyaset Hakan Şükür'den CHP'nin helalleşme çağrısına destek Siyaset Özdağ'dan Peker açıklaması: ''BAE'ye başvurdum'' Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset