HDP'den Kılıçdaroğlu'na açık destek: Emek İttifakı olarak açıkladılar

PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin başında yer alığı Emek ve Özgürlük İttifakı Kılıçdaroğlu’na detseğini ilan etti. Emek ve Özgürlük İttifakı,14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nde Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıkladı.

Türkiye 14 Mayıs'taki seçimlere gün sayarken HDP kanadından Kılıçdaroğlu’na açık destek geldi.

TİP, EHP, EMEP, SMF ve TÖP'ün bir araya geldiği Emek ve Özgürlük İttifakı Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nde Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıkladı.

Emek ve Özgürlük İttifakı "14 Mayıs 2023’te yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararımızı tüm kamuoyu ile paylaşıyoruz" açıklamasını yaptı.

Daha önce PKK elebaşlarından olan Murat Karayılan ve Bese Hozat’tan da Millet ittifakı’na destek gelmişti.

Kılıçdaroğlu'ndan skandal vaat Siyaset İyi Parti meydanı dolduramadı Siyaset Vatan Partisi'nden hayvan hakları çalışması Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset