Gençler Vatan Partisi'nde buluşuyor

Vatan Partisi Öncü Gençlik Geleneksel Yaz Akademisi'ni Çanakkale Babakale'de tamamladı. Yöneticilerin eğitimler verdiği akademinin sonunda çok sayıda genç, Vatan Partisi'ne üye olma kararı aldı.

Abone ol

Öncü Gençlik Geleneksel Yaz Akademisi bu yıl da yoğun ilgi gördü. Türkiye'nin dört bir yanından kampa katılan gençler, Vatan Partisi liderlerinin verdiği eğitimlere katıldı. Kampta, Vatan Partisi önderlerinin verdiği eğitimlerin yanı sıra çeşitli turnuvalar düzenlendi. Vatan Partisi'ni merak ederek kampa katılan gençler, kamp sonunda partiye üye olmaya karar verdi.

Gençler, milli meselelerdeki tutum ve olaylara bilimsel yaklaşımı nedeniyle Vatan Partisi'ne üye olduklarını belirttiler.

Bir genç, "Vatan Partisi'ne katılmamın sebebi, ülkemizdeki çeşitli sınıfların, çiftçinin, köylünün – benim babam köylü mesela, çiftçi – emeğin yanında olan tek partisidir bana göre. O yüzden sadece fikirlerimle ve bilgilerimle değil, tüm ruhumla Vatan Partili oldum. Vatan Partisi'nin sadece adı vatan değil, gerçekten yaptıkları eylemlerle ve gösterdikleri siyasetlerle bunu başarabilen tek parti" dedi.

Bir diğer genç ise, "Vatan Partisi'ndeki bilimsel eğitimler ve gerçekler dikkatimi çekti. Burada milliyetçi, vatansever arkadaşlarımla olmak gurur verici ve ben de bu mücadeleye katılmak istedim. Atatürk'ün izinden bu yolda yürümek istedim" ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi'nden istifa ederek Vatan Partisi'ne katılan bir genç ise "neden üye oldunuz" sorusuna, Mavi Vatan ve DEM Parti siyasetlerini örnek göstererek yanıt verdi. Genç, "Memleket Partisi'nde genel seçimlerden sonra Eskişehir'de il yönetiminde gençlik sorumlusu olarak görev aldım. Daha sonra istifa ettim; artık bir sürdürülebilirliği yoktu, bir gelecek göremiyordum. Vatan Partisi'ne katılmamdaki en büyük sebeplerden biri burada gerçekten olaylara bilimsel ve gerçekçi yaklaşılması. Buradaki teşkilat yapılanması çok güzel. Gerçekten bir şeyler yapabilecek ve ilkeli bir parti. Mavi Vatan'ı savunan, PKK'yla ve DEM Parti'yle arasına mesafe koyabilen bir parti olduğu için Vatan Partisi'ne katıldım" dedi.

CHP'de kritik gün Siyaset "Kimlik bilgilerimi ele geçiren kişilere ve Turkcell'e dava açacağım" Siyaset Uçum’dan ‘sıfırdan anayasa olmaz’ çıkışı Siyaset CHP Can Atalay için TBMM'yi bir kez daha olağanüstü toplantıya çağırdı Siyaset