Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun adaylığı açıklaması

Diyarbakır’da gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylık açıklaması da hatırlatıldı.

Diyarbakır’da gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, son günlerdeki açıklamalarında dikkat çeken “muhafazakar devrimciyiz” sözlerine açıklık getirdi. Gençlerin “Muhafazakar devrimci ne demek?” sorusuna Erdoğan, “Muhafazakar devrimcilerin özellikle kimliği millidir, yerlidir ve vatanseverliktir” yanıtını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylık açıklaması da hatırlatıldı. Kılıçdaroğlu’nun ABD gezisine atıfta bulunan Erdoğan, “herhalde izin verdiler ki o da açıklamış. İsabetli oldu.” ifadelerini kullandı.

HDP/PKK'dan 6'lı masa itirafı Siyaset CHP toplantısında hüküm giyen FETÖ'cülere özgürlük istendi Siyaset URAYSİM'in verimli topraklara raylı sistem projesi iptal edildi Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset