Erdoğan: "Hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmayacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Hatay'da depremlerden etkilenen bölgeleri ziyaret etti. Ziyaretlerinin ardından açıklama yapan Erdoğan, süreç hakkında bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Hatay'da depremlerden etkilenen bölgeleri ziyaret etti.

Ziyaretlerinin ardından açıklama yapan Erdoğan, süreç hakkında bilgi verdi ve "Şehirlerimizin tamamını konutu, iş yeri, sanayisi, tarımı, tarihi ve kültürel değerleriyle en küçük gerilemeye mahal vermeden yeniden ayağa kaldıracağız" dedi.

İyi Parti'den seçim kışkırtması Siyaset Erdoğan ve Bahçeli Hatay'da Siyaset CHP’lilerin kentsel dönüşüm rahatsızlıkları ortaya serildi Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset