Perinçek: "Karamsarlık düşmanımız, acılarımızı güce çevireceğiz"

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek "Karamsarlık düşmanımız. Deprem nedeniyle birtakım kara propagandalar, tekrar psikolojik harekatlar gibi bunların gündeme getirildiğini görüyoruz. Buna karşı milletçe beraberiz, dirençliyiz. Acıları güce çevireceğiz." vurgusu yaptı.

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, 10 ili etkileyen depremle ilgili konuştu.

Perinçek, "Karamsarlık düşmanımız. Deprem nedeniyle birtakım kara propagandalar, tekrar psikolojik harekatlar gibi bunların gündeme getirildiğini görüyoruz. Buna karşı milletçe beraberiz, dirençliyiz. Acıları güce çevireceğiz." vurgusu yaptı.

Doğu Perinçek: "Milletçe beraberiz, acıları güce çevireceğiz" Siyaset Vatan Partisi seçim çalışmalarına dolu dizgin başladı Siyaset Bursa'da yüzlerce kişi Vatan Partisi'ne katıldı Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset