Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kadın istihdamı açıklaması

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Ak Parti iktidarında, kadınların iş gücüne katılımının yüzde 36 ile cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdığını savundu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti iktidarında, kadınların iş gücüne katılımının yüzde 36 ile cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdığını savundu. Denizli'de "Emekçi Kadınlarla Buluşma" etkinliğinde konuşan Erdoğan, istihdamdaki kadın sayısının 10,5 milyona yaklaştığını açıkladı.

Bahçeli'den ABD ve Altılı Masa'ya sert sözler Siyaset MHP Grup Toplantısı - 31 Ocak 2023 - Devlet Bahçeli'nin konuşması (TAMAMI) Siyaset Mersin'de "Türkiye Yüzyılında Kürtler" paneli Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset