CHP'li Özel'e Hatay'da Belediye Başkanı'ndan tepki

En çok hasar alan şehirlerden biri olan Hatay’ın Belediye Başkanı Lütfü Savaş, katıldığı canlı yayında depremin etkilerini anlattı. Öte yandan Hatay'ın Samandağ ilçesi Belediye Başkanı ise partisinin yöneticilerine tepki gösterdi.

Depremden en çok etkilenen şehirlerin başında gelen Hatay’da yüzlerce bina yıkıldı. Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş katıldığı canlı yayında, anlattıklarıyla depremin boyutunu gözler önüne serdi.

Öte yandan Depremin yaşanmasının ardından devlet tüm imkanlarıyla bölgede seferber oldu. Depremden en çok etkilenen yerlerden olan Hatay'ın Samandağ ilçesi Belediye Başkanı ise partisinin yöneticilerine tepki gösterdi.

Bölgeye giden CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile CHP'li Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz arasında yaşanan tartışma kameralara yansıdı.. Özel'e tepki gösteren Eryılmaz "Birilerini doldurdun benim yanıma gönderdin. Beraber milletvekilliği yaptık. Bana moral vermeni, bana sarılıp 'geçmiş olsun kardeşim demeni beklerdim." ifadelerini kullandı..

Fay hattında 5. Kol Siyaset Kira yardımı nasıl olacak? Siyaset ABD planını Vatan Partisi bozdu Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset