CHP'li isimin paylaşımında "Kürdistan" ifadesi

CHP'li eski milletvekili ve Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, şehit Hamas lideri İsmail Heniyye'ye yönelik yalan ve iftira dolu bir paylaşım yaptı. Bozkurt, terör örgütü PKK ile bağlantısı olduğu söylenen firari Veyis Özer'in paylaştığı videoyu yeniden paylaştı.

Abone ol

Söz konusu videonun kullanıcı adındaki "Kürdistan" ifadesi dikkat çekti.

Defalarca yalanlanan videoyu paylaştı. Hamas lideri Heniyye’yi hedef aldı. Skandal paylaşımı yapan isim, CHP'li eski milletvekili ve Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt.

Bozkurt, İsrail’in terör saldırısında şehit olan Hamas lideri İsmail Heniyye’ye yönelik yalan ve iftira dolu bir paylaşım yaptı.

Hüsnü Bozkurt, videonun altına skandal ifadeler yazdı. Bozkurt, "Cibilliyeti sapasağlam, bakınca 'Allah'ı hatırlatan', 4 milyar dolar serveti olan, halkı faşist İsrail tarafından katledilirken kendinden 40 yaş küçük 8’inci karısı ile nikâhlanan, kardeşleri İsrail'de yaşayan Hamas lideri Haniye'nin eğlenme halleri..." ifadelerini kullandı.

Bozkurt, terör örgütü PKK ile bağlantısı olduğu söylenen firari Veyis Özer'in paylaştığı videoyu yeniden paylaştı. Videonun Tiktok üzerinden alındığı görülürken kullanıcı adındaki "Kürdistan" ifadesi dikkat çekti.

Gelen tepkiler üzerine Bozkurt, paylaşımını kaldırdı.

15 Temmuz'un yeni ses kayıtları ortaya çıktı! Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Siyaset Altı oka 'mor ve yeşil' zehir! Özgür Özel: “Altı oka iki renk katacağız” Siyaset CHP Tüzük Kurultayı'nın tarihi belli oldu Siyaset