CHP, belediyelerin SGK borçlarını masaya yatırdı: Hükümetle kritik görüşmeler gündemde

CHP’nin belediye başkanlarıyla yaptığı eşgüdüm toplantısında SGK prim borçları masaya yatırıldı. SGK borçlarının ödenmesinde zorluklar yaşanacağı, hatta maaş ödemekte zorlanan belediyeler olduğu vurgulandı. Konu üzerine Bakanlıklarla görüşme kararı alındı

Abone ol

CHP’nin belediye başkanlarıyla yaptığı eşgüdüm toplantısında SGK prim borçları masaya yatırıldı. SGK borçlarının ödenmesinde zorluklar yaşanacağı, hatta maaş ödemekte zorlanan belediyeler olduğu vurgulandı. 

Belediye başkanları CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e SGK borçları konusunda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüşmesini önerildi.

CHP, Sosyal Demokrat Belediyeciliği Eşgüdüm Toplantısı’nda SGK prim borçlarını masaya yatırdı.

18 belediye başkanının katıldığı toplantıda, belediyelerin SGK borçlarını ödemekte zorlanacağı belirtildi. Hatta maaş öderken bile güçlükler yaşayan belediyelerin olduğu aktarıldı.

Konuyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile görüşülmesine karar verildi. Alacak ya da borçların karşılığında arazilerle mahsuplaşma yapılması da önerildi.

Borçlarla ilgili öne çıkan önerilerden biri de CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmesi oldu.

21 yıl sonra ilk kez: Bakanlar Kurulu Ahlat'ta toplanacak Siyaset Gençler Vatan Partisi'nde buluşuyor Siyaset CHP'de kritik gün Siyaset "Kimlik bilgilerimi ele geçiren kişilere ve Turkcell'e dava açacağım" Siyaset