Bakan Kirişci: "Kanun teklifi ile planlı üretimin altını çiziyoruz"

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası’nda muhtarlar ve Demokratik kitle örgütleriyle bir araya geldi. 11 il için yaklaşık 5 milyar liralık destek sağlandığını belirtti.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası’nda muhtarlar ve Demokratik kitle örgütleriyle bir araya geldi. 11 il için yaklaşık 5 milyar liralık destek sağlandığını belirtti. Bakan Kirişçi, mecliste görüşülen bir kanun teklifinde planlı üretim, sözleşmeli tarım ve stratejik ürün kavramlarının altının çizildiğini söyledi. "Kanun teklifi yasalaştığında, ÇKD kaydı aranmaksızın tarımsal üretim yapanlar desteklenecek." dedi.

İran Dışişleri Bakanı'nın Suriye'deki masasında hangi başlıklar olacak? Siyaset "PKK'nın siyasi uzantısına ne isterse verecekler" Siyaset HDP 'den Altılı Masaya sıcak mesaj Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset