Aysever'den İmamoğlu'na: "İyi Parti'nin belediye başkanı haline geldi"

Gazeteci Enver Aysever, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında sert sözler söyledi. Aysever, "Ekrem İmamoğlu neredeyse İYİ Parti'nin belediye başkanı haline geldi." ifadelerini kullandı.

Abone ol

Altılı Masa'da adaylık tartışmasına Enver Aysever de katıldı. Tele 1 kanalında program yapan Enver Aysever, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert sözler söyledi. Aysever İmamoğlu'nun "toplumdaki sempatisini kaybettiğini" belirtti. Aysever, İmamoğlu'nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na ayıp ettiğini de söyledi. 

Enver Aysever şu ifadeleri kullandı:

- Şimdi söyleyeceklerimi abartarak söylüyorum. Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem Bey'le bence bütün bağı koparttı. Bence Canan Hanım da çoktan koparttı. Nerdeyse Ekrem İmamoğlu, İyi Parti'nin belediye başkanı haline geldi. Ekrem İmamoğlu yeni reis olma konusunda hızla koşarken, bana sorarsanız, toplumsal sempatisini de, her ne kadar militanları ve müritleri olsa da, kaybetti. Çünkü, nezaketen onu genel başkanı kanalıyla onu Meral Hanım'a götüren, öneren ve Türkiye'de hiç kimsenin tanımadığı, bir köftecisi olup müteahhitlik yapan hepimiz gibi bir insanken, Türkiye'nin zirvesine oturtan ve onun arkasına milyonların gelmesini sağlayan Canan Hanım'a yaptığı ve Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik yaptığı çok ayıp.
Bakan Akar'dan Yunanistan tepkisi Siyaset Kılıçdaroğlu CHP Grubu'nu olağanüstü toplantıya çağırdı Siyaset Bakanlar Kurulu yarın toplanıyor Siyaset "Kendi adımıza son defa istediğimiz destek..." Siyaset