ADD'den tepki çeken Deva Partisi ziyareti

Atatürkçü Düşünce Derneği, DEVA Partisi'ne tepki çeken bir ziyarette bulundu. ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt ve beraberindeki bir heyet ile DEVA Partisi Genel Merkezini ziyaret etti.

Atatürkçü Düşünce Derneği, gittiği yerlerde tepkiyle karşılanan 6'lı masa bileşenlerinden DEVA Partisi Genel Merkezini ziyaret etti.

Tepki çeken ziyareti ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, beraberindeki bir heyetle yaptı.

ADD'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda DEVA Partisi'ne Yeniden Atatürk Cumhuriyeti Manifestosunun sunulduğu belirtildi.

Ziyaretin ardından bir açıklama da DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan geldi. "Eylem planlarımız başta olmak üzere birçok konuda görüş alışverişinde bulunduk." ifadelerini kullandı.

İyi Parti'den Akşener'in Avrupa yolculuğu açıklaması Siyaset Kayseri Şeker işçileri Vatan Partisi kurultayında Siyaset Ankara halk otobüsçülerden belediyenin önünde kiralama eylemi Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset