ABD planını Vatan Partisi bozdu: "Kanlı çizmelerinizle Anadolu'ya çıkamazsınız, gemileriniz batsın"

ABD, deprem desteği adı altında PKK'ya silah taşıdığı George HW Bush'u savaş gemisini yolladı. Bu geminin, Türkiye'yi işgal tatbikatı yaptığını hatırlatan Vatan Partisi, ABD'ye sert tepki gösterdi.

Destek diye binlerce mazlumun kanına bulanmış, Mehmetçik'e kurşun sıkan PKK'ya silah taşımış savaş gemisini yolladılar. Ancak Vatan Partisi ABD'nin kirli planını deşifre etti:

Kanlı çizmelerinizle Anadolu’ya çıkamazsınız! Türkiye’yi esir alamazsınız. Gemileriniz batsın!

 ABD, Akdeniz'de konuşlu dev savaş gemisinin Türkiye'ye gönderildiğini açıklandı. Duyuruyu Pentagon Sözcüsü Tuğgeneral Patrick Ryder yaptı, "ABD'nin USS George HW Bush’ uçak gemisi deprem bölgelerine yardım amacıyla Türkiye’ye yönlendirildi" dedi.

Afet bölgesine doğru yolda olan savaş gemisine karşı Vatan Partisi harekete geçti:

Bu gemi, bir yardım gemisi değil, psikolojik savaş unsurudur. ABD bu gemiyle yalnız üstümüze bir savaş makinası yollamıyor, Türkiye’nin özgüvenini hedef alıyor ve Türkiye’yi esir almaya geliyor.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, ABD'ye tepki gösterdi, ABD'nin sinsi bir plan içinde olduğuna dikkat çekti:

- İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, ABD’ye, “ülkemizin üzerinden kirli ellerinizi çekin” diye seslenmişti. Şimdi ABD, kirli elleriyle, kirli çizmeleriyle, savaş gemileriyle ülkemize girmeye çalışıyor. Zaten onlarca üsle namlularını Türkiye’ye yöneltmişlerdi, şimdi kolay yoldan Türkiye’yi teslim almaya çalışıyorlar.

ABD'nin bu savaş gemisi ile Türkiye'yi işgal tatbikatı yaptığını hatırlattı Özgür Bursalı, uyardı:

- Bu gemide deprem yardımı yok. Onlarca savaş jeti, denizaltılar, savaş uçakları, gelişmiş füzeler var. Bu gemi daha birkaç ay önce Türkiye’yi işgal tatbikatlarına katılıyordu. ABD’ye muhtaç değiliz. Türkiye devletiyle, ordusuyla, milletiyle görevinin başındadır ve zorlukların üstesinden gelecektir.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Bursalı, Türk milletinin kenetlendiğini belirtti. ABD'nin kanlı çizmeleri ile Anadolu'ya çıkmasına izin vermeyeceklerini vurguladı:

- ABD’den Türkiye’ye yardım değil, ancak felaket gelir. Tekrar sesleniyoruz: Kanlı çizmelerinizle Anadolu’ya çıkamazsınız! Türkiye’yi esir alamazsınız. Gemileriniz batsın! Derhal bu gemi geri çevrilmelidir ve asla İskenderun Limanı’na sokulmamalıdır.
Bursalı'dan ABD savaş gemisine tepki Siyaset Bugün OHAL kanunu Meclis'e gelecek Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay'dan seslendi Yurt CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset