Prof. Dr. Canan Karatay uyardı: soğanı her öğün tüketin ancak sakın kavurmayın! Çiğ soğanın faydaları nelerdir?
Klasik bir yemeğe soğanları kavurarak mı başlıyorsunuz? Canan Karatay'a göre hata yapıyorsunuz! Prof. Dr. Canan Karatay uyardı: soğanı her öğün tüketin ancak sakın kavurmayın! Çiğ soğanın faydaları nelerdir?
Haberin devamı için tıklayınızÜnlü doktor Canan Karatay, soğanın genellikle çiğ olarak tüketilmesinin daha sağlıklı olduğunu vurguluyor. Yemeklerde sıklıkla kullanılan soğanın kavrulduğunda tüm vitaminlerini kaybettiğini ve vücuda ciddi zararlar verebileceğini belirten Karatay, özellikle ev hanımlarını bu konuda uyarıyor.