Boğaza batan dikenli tel gibi ağrılar! Virüslerin bıraktığı en dayanılmaz hastalık

Virüs sonrası boğazda kalan dikenli tel batıyormuş gibi ağrılara son verecek karışımlar! Birçok ilaçtan daha etkili olan alternatif tıp! İşte boğaz ağrısına iyi gelenler...

Abone ol

Boğaz ağrısı genellikle soğuk algınlığı, grip veya diğer üst solunum yolu enfeksiyonlarına bağlı olarak ortaya çıkabilir. Boğaz ağrınız şiddetliyse, uzun süre devam ediyorsa veya diğer belirtilerle birlikte görülüyorsa (yüksek ateş, öksürük, burun akıntısı gibi), bir sağlık profesyoneli ile iletişime geçmek önemlidir. Ayrıca, özellikle COVID-19 pandemisi döneminde, belirtileriniz varsa sağlık yetkilileri ile iletişime geçmeyi unutmayın.

 BOĞAZ AĞRISINA NE İYİ GELİR?

Bol Su İçmek: Vücudu hidratlı tutmak, boğazın nemlenmesine yardımcı olabilir.

Tuzlu Su Gargarası: Bir bardak ılık suya yarım veya bir çay kaşığı tuz ekleyerek yapılan tuzlu su gargarası, boğazdaki tahrişi azaltabilir.

Bal ve Limon: Sıcak suya bal ve limon eklemek, boğaz ağrısını hafifletebilir. Balın doğal antibakteriyel özellikleri vardır.

Bitki Çayları: Adaçayı, papatya veya nane gibi bitki çayları, boğaz ağrısını hafifletebilir.

Boğaz Pastilleri veya Spreyler: Eczanelerde satılan boğaz pastilleri veya spreyleri, rahatlama sağlayabilir.

Nemlendirici Kullanımı: Kuru hava, boğaz ağrısını artırabilir. Bir nemlendirici kullanmak, ortamı nemlendirebilir.

Dinlenme: Yeterli dinlenme, bağışıklık sistemini güçlendirebilir ve iyileşmeyi hızlandırabilir.

Depremin yıl dönümü depresyonu tetikleyebilir Sağlık “Kanserden korunmak için şekerden uzak durun” Sağlık Kadınları delirtiyor erkekleri kısırlaştırıyor! Sağlık Kulağınıza bir sarımsak koyarsanız... Sağlık