"Aile Diş Hekimliği" uygulaması Kırşehir'de yaygınlaşıyor

"Aile Diş Hekimliği" uygulaması pilot illerden Kırşehir'de yaygınlaşıyor. Uygulama kapsamında 518 çocuğun diş muayenesi yapıldı, koruyucu tedavi süreci ve takipleri başlatıldı.

"Aile Diş Hekimliği" uygulamasının başlatıldığı 3 pilot ilde diş muayenesi, koruyucu tedavi ve takip süreçleri hızla ilerliyor.

Pilot il olarak belirlenen Eskişehir, Karabük ve Kırşehir'de ağustosta başlatılan uygulama kapsamında, 2-12 yaş aralığındaki her çocuğa "aile diş hekimi" tanımlandı.

Uygulama sayesinde erken çocukluk döneminde ağız sağlığı bilinci oluşturuluyor.

Kırşehir'de yaygınlaşan uygulama kapsamında 518 çocuğun diş muayenesi yapıldı, koruyucu tedavi süreci ve takipleri başlatıldı.

Ağız ve diş sağlığı ile ilgili bilgilendirme yapılan çocuklara diş macunu ve fırçası hediye edildi.

Hekime saldıran 3 kişi cezaevine gönderildi Sağlık İzmir'de hekime şiddet Yurt Kamu dönüşte atama başvuruları uzatıldı Sağlık DMD hastaları tedavi için bir umut istiyorlar Sağlık THY'den otizmli yolculara rapor şartı Sağlık Güneş kremi alırken dikkat! Sağlık Güneş çarpmalarına dikkat! Sağlık Keneyi hafife almayın! Sağlık Havuzlarda ana bakımların tam zamanı Sağlık Sıcaklar arttı kan stokları azaldı! Sağlık Sıcak havalarda enfeksiyonlardan nasıl korunulur? Sağlık Lazerle "ben" aldırmak isteyenler dikkat Sağlık