1 Bardak Sütün İçine 2 Tane Atın, Tepeden Tırnağa Yenilenin! Eklem Ağrılarını Gideren Efsane Formül!

Tepeden tırnağa yenilenmek istiyorsanız bu formülü kesinlikle uygulamalısınız! 1 bardak sütün içine 2 tane atın ve mucize etkiyle tanışın! Eklem ağrılarınızdan kurtulmak istiyorsanız bu formülü kesinlikle uygulayın! İşte hayran kalacağınız muhteşem formül…

Abone ol

Sütün ve sarımsağın muhteşem etkisine bayılacaksınız. Doğal antibiyotik deposu bu formül birçok hastalığa şifa kaynağı oluyor. Her sabah aç karnına tüketin ve yenilendiğinizi hissedin. Sütlü sarımsak karışımının faydalarını sizin için araştırdık! İşte sütlü sarımsak karışımının faydaları…

Şifa Deposu Efsane Formül!

Sarımsak başlı başına doğal bir antibiyotik kaynağıdır. En kuvvetli mikropları, bakterileri ve atıkları vücuttan yok eder. Ayrıca en küçük damarları bile temizleyip kan dolaşımını artırır. Sarımsağın saymakla bitiremediğimiz birçok faydası bulunmakta. Süt ise sarımsak kadar faydalı bir diğer besin kaynağıdır. Süt, kemik sağlığına fayda sağlamanın yanı sıra diyabet ve hipertansiyon gibi kronik hastalıklara da birebir fayda sağlar.

Bu iki sağlıklı besin bir araya geldiğinde ise ortaya tamamen şifa deposu bir karışım çıkar. Sarımsağın da sütün de ayrı ayrı vücudumuza birçok faydası vardır. Süt ve sarımsağı ilk defa yan yana duymuş olabilirsiniz, fakat faydalarını öğrendikten sonra sürekli tüketeceğiniz bir karışım olacak! İşte sütlü sarımsak karışımının muhteşem faydaları...

 

Sütlü Sarımsak Karışımının Faydaları

  • Eklem ağrılarını rahatlatır ve iyileştirir.
  • Doğal antibiyotik görevi görür.
  • Kötü kolesterolü düşürür.
  • Cildi besler ve arındırır.
  • Uykusuzluğa iyi gelir.
  • Bağırsakları temizler.
  • Zatürreye karşı koruyucudur.
  • Saçlara canlılık ve parlaklık verir.
  • Karaciğeri toksinlerden arındırır.
  • Gribal enfeksiyonlara karşı koruyucudur.
  • Astım, bronşit ve kuru öksürüğe iyi gelir.
  • Anne sütü artırıcı özelliği vardır.

Sütlü Sarımsak Karışımı Nasıl Yapılır?

  • 1 bardak sütün içerisine 2 diş sarımsak atın ve kaynatın.
  • Kaynattığınız sütlü sarımsak karışımını ılıdığında afiyetle içebilirsiniz.
  • Aynı zamanda sütlü sarımsak karışımını şu şekilde de yapabilirsiniz;
  • 10 diş sarımsağın kabuklarını soyun ve 2-3 parçaya ayırın.
  • 2 su bardağı sütü bir tencereye alın ve içerisine 1 su bardağı su ilave edin.
  • Parçalara ayırdığınız sarımsakları tencerenizin içine atın ve orta ateşte kaynatın.
  • Kaynattığınız sütlü sarımsak karışımını süzün ve ılıdıktan sonra içine 1 kaşık bal ilave edip aç karnına tüketin.
  • Sütlü sarımsak karışımını 10 gün kadar tüketebilirsiniz.
  • Hamile ve emziren anneler, tansiyon, şeker ve kolesterol hastalığı bulunan kişilerin mutlaka doktoruna danışarak tüketmesi tavsiye edilir.
Rusların Muhteşem Yaşam İksiri! Sağlık Dermotoloji hangi hastalıklara bakar? Nedir? Bağırsak Veremi Nedir Neden Olur? Sağlık Günlük Vitamin İhtiyacı İçin Ne Yemeli? Sağlık