CANLI İZLE | Yalı Çapkını 2. bölüm canlı izle

Star Tv ekranlarında bu akşam yeni bölümü ile izleyicilerle buluşan Yalı Çapkanı dizisi merak edildi. İşte Yalı Çapkını 2. bölüm canlı izleme linki...

Abone ol

Star TV ekranlarında başlayacak olan Yalı Çapkını, bir aile draması olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

YALI ÇAPKINI KONUSU NE?

Sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa'yı kızdıran Ferit'in Gaziantep'ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir.

Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa'nın en büyük gelini İfakat'in (Gülçin Şantırcıoğlu) görevidir.

Gaziantep'te Korhan Ailesi'nin gelini olmaya uygun bulunan Suna'nın (Beril Pozam) isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna'yı hem de kardeşi Seyran'ı (Afra Saraçoğlu) etkileyecektir.

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin  Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ gibi isimler yer alıyor.

YALI ÇAPKINI 2. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

CANLI İZLE | Esra Erol'da yeni bölüm canlı izle 7 Ekim Cuma Medya CANLI İZLE | Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni bölüm canlı izle 7 Ekim Cuma Medya CANLI İZLE | Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme yeni bölüm canlı izle 7 Ekim Cuma Medya CANLI İZLE | Gelinim Mutfakta yeni bölüm canlı izle 7 Ekim Cuma Medya