İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nden "2023 yılına Merhaba!" konseri

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'ndeki “Yeni Yıl Konseri” ile 2022’ye veda etti, 2023'e merhaba dedi. İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası, Korosu, Solistleri, Bale ve Modern Dans sanatçıları sanatseverlere dolu bir program sundu.

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “2023 yılına Merhaba!” demek için, “Yeni Yıl Konseri” ile, Atatürk Kültür Merkezi'nde sanatseverler ile buluştu.

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası, Korosu, Solistleri, Bale ve Modern Dans sanatçıları sanatseverlere dolu bir program sundu.

Dünya çapında çok beğenilen ve izlenen opera ve bale repertuvarına ait eserlerden bölümler, seyirciler tarafından ilgi ile izlendi.

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası’nı şef Zdravko Lazarov, İstanbul Devlet Opera ve Balesi Korosu'nu da şef Paolo Villa yönetti.

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası, Korosu, Solistleri, Bale ve Modern Dans sanatçılarının görkemli programı yoğun alkış aldı.

Sanat ve sporla dolu 2022'de neler oldu? Spor 2023 Âşık Veysel Yılı ilan edildi Kültür Sanat ''Batı mizahını taklit ederek mizah yapılmaz'' Kültür Sanat Aşık Veysel türküleri Latin Amerika'da Kültür Sanat Suna Kan son yolculuğuna uğurlandı Kültür Sanat Sihirli Pabuçlar Bale Okulu 45. yılını kutladı Kültür Sanat "Sanatçı Anadolu’dan yanaysa kıymetli" Kültür Sanat Asiye Dinçsoy da Türkiye'yi karaladı Kültür Sanat Atatürk'ün "Türk nedir?" sorusuna verdiği cevap duygulandırdı Kültür Sanat Cumhuriyet'in 100. yılına özel animasyon Kültür Sanat “Bir Destandır Çanakkale” oyunu büyük ilgi görüyor Yurt Aşık Veysel vefatının 50. yılında anıldı Yaşam