ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı İstanbul'da

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy Sherman ile görüştü. İstanbul'da yapılan görüşmede Rusya-Ukrayna arasındaki gelişmeler başta olmak üzere bölgesel konular ve ikili ilişkiler ele alındı.

Abone ol

Dün Türkiye'ye gelen ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy Sherman İstanbul'da Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde yapılan görüşmede Rusya- Ukrayna arasındaki gelişmeler başta olmak üzere bölgesel konular ve ikili ilişkiler ele alındı.

Rusya-Ukrayna arasında yürütülen müzakerelerin sonuç vermesi için ortak çabaların artırılması hususunda mutabık kalındı.

Görüşmede Suriye, Libya ve Afganistan'da barış ve istikrarın sağlanması, Türkiye-İsrail ilişkileri ve Türkiye-Ermenistan normalleşme süreci de konuşuldu.

Çavuşoğlu tahliye sayılarını paylaştı Dış Politika Rusya'dan Türkiye'deki görüşmeye yeşil ışık Dış Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Boris Johnson görüştü Dış Politika Ukrayna'dan kaç Türk vatandaşı tahliye edildi? Dış Politika