Vakıf Haftası Etkinlikleri 9-15 Mayıs 2022'de düzenlenecek

''Vakıf Haftası Etkinlikleri'' 9-15 Mayıs 2022 haftasında Kültür Bakanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenecek.

Abone ol

Türkiye'de 1983 yılından bu yana Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından ''Vakıf Haftası'' kutlanmaktadır.

Her yıl mayıs ayının ikinci haftası, ''Vakıf Haftası'' olarak ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır.

2022 yılı Vakıf Haftası, ''Vakıf Medeniyetinde Sosyal Politikalar, Sosyal Yardımlar ve Paylaşma Geleneği'' temasıyla 9-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İstanbul Vakıflar 1. ve 2. Bölge Müdürlüğünün ortak organizasyonu ile kutlanacak olan ''Vakıf Medeniyetinde Sosyal Politikalar, Sosyal Yardımlar ve Paylaşma Geleneği'' temalı etkinlikler; Valilik, İl Milli Eğitim Müdürlükleri, Mahalli İdareler, Üniversiteler, Sivil Toplum Kuruluşları ve bütün Vakıflar ile iş birliği içerisinde 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 10.00'da Taksim Anıtı'na Çelenk Koyma Töreniyle açılış başlayarak, konferans, sempozyum, panel, sergi, seminer, gezi vb. kültürel faaliyetlerle sürdürülecek.

Onur Market ve Gönüllü Hareketi Derneği'nden çocuklara Oyuncak Kütüphanesi müjdesi Yaşam Hüseyin Elmalıpınar hayatını kaybetti Yaşam Umut Akyürek: ''Survivor'a asla katılmam'' Yaşam Birinci cemre yarın düşüyor Yaşam