Şehit ailesinden HDP'ye fotoğraf tepkisi

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in terörist Volkan Bora'yla birlikte görüldüğü fotoğraflara bir tepki de şehit ailesinden geldi. 2016 yılında teröristin Adıyaman'da faaliyet yürüttüğü bölgede şehit olan Jandarma Er Mücahit Şimşek'in ailesi HDP'ye tepki gösterdi. Terörü destekleyenlere karşı kanun çıkarılmasını istedi.

Abone ol

Şehit Jandarma Er Mücahit Şimşek'in ailesi, HDP Milletvekili Semra Güzel'in terörist Volkan Bora ile çekilmiş fotoğraflarına tepki gösterdi.

Şimşek, fotoğraflardaki teröristin faaliyet gösterdiği bölgede 16 Haziran 2016 günü açılan ateşle şehit olmuştu. Şehit babası Adem Şimşek, teröre destek veren milletvekillerinin cezalandırılması için kanun çıkarılmasını istedi.

Yüreğindeki acıyı evladının fotoğraflarıyla dindirmeye çalışan şehit annesi Özlem Şimşek, HDP'ye tepkili.

Şehit annesi, Türkiye'yi bölmeye kimsenin gücü yetmez dedi.

Şehit ailesi, Diyarbakır annelerine de destek istedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Çin Dışişleri Bakanı Vang Yi ile bir araya geldi Gündem HDP'li Semra Güzel'in PKK kampından yeni fotoğrafları ortaya çıktı Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''PKK terör örgütünün uzantılarını parlamentoda görmek istemiyoruz'' Gündem Eren Kış operasyonlarıyla PKK yurt içinden temizleniyor Gündem