Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık son yolculuğuna uğurlandı

Konyaspor'da forma giyen milli futbolcu Ahmet Çalık , Ankara-Niğde otoyolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Başarılı futbolcu İkindi namazına müteakip Elmadağ’da aile kabristanlığına defnedildi. Spor camiasını yasa boğan şok ölüm sonrası peş peşe taziye mesajları paylaşıldı.

Abone ol

Konyaspor takımında forma giyen defans oyuncusu Ahmet Çalık'ın ölümü spor camiasını yasa boğdu.

27 yaşındaki Konyasporlu futbolcu bu sabah Ankara Gölbaşı'nda, otoyolda yerin kaygan olması nedeniyle otomobili ile kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandıktan sonra attığı takla sonucu yaşamını yitirdi.

Genç futbolcunun şubat ayında yapmayı planladığı düğün için Ankara’ya nikâh tarihi almaya gittiği öğrenildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturmada Ahmet Çalık'ın araçta yalnız olduğu belirlendi.

Çalık’ın naaşı, Ankara Elmadağ Sungur Camisinde ikindi namazına müteakiben Elmadağ Aile Mezarlığı'na defnedildi.

Gençlerbirliği ve Galatasaray formalarını da giyen Ahmet Çalık, 2020 yılında Konyaspor'a transfer olmuştu.

Ahmet Çalık'ın ölüm haberi üzerine spor dünyasından pek çok isim ve kulüp başsağlığı mesajı yayımladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık için taziye mesajı yayımladı paylaşımda "Milli futbolcumuz Ahmet Çalık'ın elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Başta ailesi ve Konyaspor camiası olmak üzere hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Çalık'ın vefatının ardından Türkiye Futbol Federasyonu ve başta kendi takımı Konyaspor olmak üzere 4 büyük takım Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor da taziye mesajlarını yayımladı.

TGB'den açıklama: ''Hiçbir öğrenci tarikatların ve özel yurtların insafına bırakılamaz!'' Gündem TTB TURKOVAC'ı hedef aldı: Yerli aşı için ''solüsyon'' iddiası ortaya atıldı Gündem Risk yöneticisi Cem Zeren: ''Risklerinizi poliçenize ekleterek sigortalatın'' Gündem MEB devreye girdi: Özel okullarda yapılacak zam oranı belli oldu Gündem