Öldürülen PKK'lı ile HDP'li vekilin fotoğrafları ortaya çıktı

Anayasa Makhemesi'nin kapatılma sürecini uzattığı HDP'yle ilgili bir skandal daha gündeme bomba gibi düştü. HDP Milletvekili Semra Güzel’in PKK’lı terörist Volkan Bora ile samimi fotoğrafları ortaya çıktı. Öldürülen teröristin üzerinden çıkan fotoğraflar HDP'nin PKK'nın bağını da bir kez daha gözler önüne serdi.

Abone ol

PKK ile bağı gün yüzüne çıkan HDP'li vekillere bir yenisi daha eklendi. HDP Milletvekili Semra Güzel’n dağdaki teröristlerle çekildiği fotoğraflar gün yüzüne çıktı.

PKK'lı terörist Volkan Bora Adıyaman kırsalında 2017 yılında etkisiz hale getirildi. Teröristin cep telefonu incelemesinde HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile terör kampında çekilmiş fotoğrafları bulundu.

Öldürülen terörist Volkan Bora ile HDP Milletvekili Semra Güzel’in Üniversite'de aynı dönem okuduğu ve tanıştıkları biliniyor. Üniversiteyi bitirdikten sonra örgüte yakınlığı ile bilinen bir medya kuruluşunda muhabirlik yapan Volkan Bora’nın daha sonra örgüte katıldığı öğrenildi.

Geçen hafta aralarında HDP Eş Başkanı Pervin Buldan'ın da bulunduğu 28 vekil hakkında hazırlanan 40 dokunulmazlık dosyası Meclis Başkanlığına sunulmuştu. Listede yer alan isimler arasında teröristlerle boy boy fotoğrafları yer alan Güzel de yer alıyor.

Yaş meyve sebze ihracatı 3 milyar doları geçti Gündem Etiketleri düşerecek KDV çalışması Gündem Meclis'in gündeminde neler var? | Öğretmenlik Meslek Kanunu 10 Ocak'ta komisyona geliyor Gündem Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı Kazakistan olaylarını değerlendirdi: ''ABD'nin hedefinde Tayyip Erdoğan var'' Gündem