Pakistan'da kar can aldı: 23 kişi hayatını kaybetti

Pakistan'ın birçok bölgesini ve eyaletini etkisi altına alan olumsuz hava koşulları can almaya devam ediyor. Murree (MARRİ) şehrinde ve Galiyat (GAYİYAD) bölgesinde, 23 kişi araçlarında donarak hayatını kaybederken Hayber Pahtunhva ve Belucistan eyaletlerinde ise can kaybı 13'e yükseldi.

Abone ol

Yoğun kar yağışı can kaybına sebep oldu, araçlarında mahsur kalanlar donarak hayatını kaybetti.

Pakistan'ın Murree şehrinde ve Galiyat bölgesinde, 7 Ocak akşamından itibaren yoğun kar yağışı etkili oldu. Araçlarında mahsur kalan 23 kişi donarak yaşamını yitirdi.

Dağlık bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmalarına siviller ile birlikte ordu da katıldı.

Bölgede birçok yerde yollar kapanırken günlük yaşam olumsuz etkilendi.

Murree'de araçlarında mahsur kalan 23 kişi donarak öldü. Hayatını kaybedenler arasında bir polis memuru ile eşi ve 5 çocuğu da bulunuyor.

Yetkililer, kar yağışıyla beraber birçok kişinin araçlarını terk edip otellere sığınmak için hareket ettiğini, yollarda bırakılan araçların ise trafiğe neden olduğunu kaydetti.

Bölgedeki arama kurtarma çalışmaları sürerken Hayber Pahtunhva ve Belucistan eyaletlerinde olumsuz hava koşulları can almaya devam ediyor.

Pakistan'ın Hayber Pahtunhva ve Belucistan eyaletlerinde etkili olan kar ve şiddetli yağmurun yol açtığı afet ve kazalarda 13 kişi öldü, 13 kişi yaralandı. Çeşitli bölgelerde kar ve şiddetli yağmur nedeniyle yollar çöktü, çok sayıda ev yıkıldı.

Kar ve şiddetli yağmurun etkili olduğu bölgelerde arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Suriye ordusu ABD askerine geçit vermedi Dünya İran 51 ABD'liye yaptırım kararı aldı: ABD Genelkurmay Başkanı ile CENTCOM Komutanı da listede Dünya Kazakistan'da ABD destekli kalkışma bastırılıyor: Almatı şehrinde hayat normalleşiyor Dünya Kazakistan'ın Ankara Büyükelçisi Abzal Sabarbekuly: ''2500 kisilik Ortak Barış Gücü geldi, teröristler kaçacak delik arıyorlar'' Dünya