İş dünyası Vizyoner 2021'de buluşuyor: MÜSİAD'ın düzenlediği Vizyoner 21 başladı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin düzenlediği Vizyoner zirvesinin dördüncüsü Haliç Kongre Merkezi'nde başladı. Açılışta konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, döviz kurlarının Türkiye ekonomisinin iktisadi gerçekliğinden daha güçlü olmadığını söyledi.

Abone ol

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin düzenlediği Vizyoner zirvesinin dördüncüsü "Fark Et" temasıyla Haliç Kongre Merkezi'nde başladı.

Zirveye Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç ve MÜSİAD Vizyoner 21 İcra Kurulu Başkanı Erkan Gül katıldı.

"Dijitali Fark Et", "İklimi Fark Et", "Girişimi Fark Et", "Dönüşümü Fark Et" ana temasıyla yapılan zirve birçok ünlü ismi başarı öyküleriyle ağırlıyor.

Açılışta konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, başlığını "Fark Et" olarak belirledikleri etkinliği, dijitali, iklimi, girişimi ve dönüşümü fark ederek hayata katkı sağlamak için gerçekleştirdiklerini söyledi. Türkiye ekonomisinin gerek iç gerekse dış kaynaklı bütün algı manipülasyonlarına karşı, geçmişte olduğu gibi bugün de dimdik ayakta olduğunu belirtti.

BAKAN VARANK'TAN DÖVİZ KURU AÇIKLAMASI

Ekonomi gündemi ile ilgili mesajlar veren Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ise döviz kurlarının Türkiye ekonomisinin iktisadi gerçekliğinden daha güçlü olmadığını vurguladı.

MÜSİAD İKLİM KRİZİNİ DİKKAT ÇEKİYOR

Zrivede MÜSİAD, iklim manifestosunu Vizyoner'21 olarak açıkladı.

MÜSİAD Vizyoner'21 kapsamında 3 kategoride düzenlenen Girişimcilik Yarışması'nın kazananları da ödüllerine kavuştu.

"Özgün Ürün" kategorisinin şampiyonu Bilişim Vadisi'nde Saha Robotik olurken, "Sınır Tanımayan Ürün" kategorisinde Teknopark İstanbul'dan Çekirdek Ar-Ge, "En Çevreci Ürün"de TÜBİTAK Marmara Teknokent'ten Biriktir projesi birinciliğe layık görüldü.

Meral Akşener ekonomik kurtuluş mücadelesini hedef aldı Gündem Türkiye ve Azerbaycan'dan enerjide iş birliği Gündem Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: ''TÜSİAD bölünecek'' Gündem Astana sonuç bildirisi: Meşru olmayan yönetim girişimleri reddedildi Gündem