Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na tepki: ''Reklama bütçe var depreme yok''

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin reklam ve organizasyon bütçesi tartışmaları sürüyor. AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İmamoğlu yönetimine tepki gösterdi. Reklam ile organizasyona ayrılan paranın, sosyal konut ve deprem bütçesinin 2 katı olduğuna dikkat çeken Göksu, "Reklama bütçe var, depreme yok." dedi.

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimine tepki gösterdi. Reklam ve organizasyona ayrılan bütçeyi eleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, reklam ve organizasyona ayrılan bütçeyi paylaştı.

Göksu, reklam ve organizasyona ayrılan paranın, sosyal konut ve deprem bütçesinin 2 katı olduğunu ifade etti. Sosyal konut yapımına 12 milyon, kentsel dönüşüme 492 milyon ayrılırken reklam ile organizasyona 849 milyon bütçe ayrıldığına dikkat çekti.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimine tepki gösteren Göksu, "Reklama bütçe var, depreme yok." dedi. "kısaca laf çok icraat yok. Elde var koca bir sfır" ifadelerini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den asgari ücret açıklaması Gündem İstanbul'da baraj doluluk oranı yükseldi: Su seviyesi 41,1'den yüzde 43,76'ya çıktı Gündem KKTC'nin yerli otomobili GÜNSEL Londra'da tanıtıldı Gündem 3 terörist etkisiz hale getirildi Gündem