İstanbul'da 22 kişi sahte içkiden hayatını kaybetti

Yurt genelinde sahte içki nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 28'e yükseldi. Ölümlerin büyük çoğunluğu İstanbul'da yaşandı. 22 kişinin yaşamını yitirdiği İstanbul'da, tedavi altındaki 16 kişinin hayati tehlikesi de sürüyor.

Abone ol

Yapılan tüm uyarılara rağmen sahte içki can almaya devam ediyor. Hafta başından bu yana metil alkol zehirlenmesi nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 43'e yükseldi.

Sahte içki kaynaklı ölüm haberlerinin geldiği kent sayısı 11'e yükselirken, ölümlerin çoğunluğu İstanbul’da yaşandı.

Valiliğin açıklamasına göre, İstanbul'da son bir ayda 11'i yabancı uyruklu 22 kişi metil alkol zehirlemesi nedeniyle yaşamını yitirdi. Tedavi altındaki 4’ü yabancı 16 kişinin hayati tehlikesi de sürüyor.

İSTANBUL'DA SAHTE İÇKİ OPERASYONLARI

Art arda gelen ölüm haberleri ve yaklaşan yılbaşı nedeniyle Emniyet Genel Müdürlüğü, 81 ilde "Zehir Operasyonu" başlatmıştı. Yurt genelinde ele geçirilen 31 bin 343 litre sahte içkiden yaklaşık 28 bini sadece İstanbul'dan...

Kentte alkol kaçakçılığına yönelik son bir ayda 56 operasyon yapıldı, 78 şüpheli gözaltına alındı. Bunlardan 17’si de tutuklandı.

Hükümete yakın Yeni Şafak Gazetesi dikkat çeken bir habere imza attı: ''Döviz için limit getirilsin'' Gündem Ispartakule'de kavşak çilesi: Sürücüler trafiği artıran kavşak için çözüm istiyor Gündem HDP İstanbul Kongresi soruşturmasında 12 gözaltı Gündem Dışişleri Bakanlığından Avrupa Birliği'ne sert tepki Gündem